У сусрет Васкрсу

Ученици ОШ „Др Драган Херцог“, ОШ „Миодраг Матић“, Дневног боравка „Живимо заједно“ и појци Богословије Светог Саве из Београда учествовали су на приредби „У сусрет Васкрсу“ 14. априла 2016. године у сали Патријаршије српске у Београду.

Сабрање ученика из Сокобањске, Браће Јерковић, Новог Београда, Јајинаца, и других делова Београда почело је око 18 часова у порти Саборне цркве, где су их дочекали студенти Православног богословског факултета. Ученици су у цркви целивали мошти Светих кнежева Лазара и Стефана и Светог Јована Шангајског.

Приредба у Патријаршијској сали почела је у 19.30 часова у организацији редакције Светосавског звонца, часописа који ученици користе по одобрењу Министарства просвете као помоћно средство у настави веронауке. Текстови који су рецитовани и певани такође су објављени у „Светосавском звонцу“. Улазнице за приредбу осликали су ученици ОШ „Дринка Павловић“ из Београда. Водитељи програма били су студенти Светлана Гибовић и Никола Адам и ученици Маша Стојаковић и Сандра Јанус.

Преузето са сајта

У сусрет Васкрсу   У сусрет Васкрсу  У сусрет Васкрсу  У сусрет Васкрсу