Дан школе

Дан школе прослављен је дана 24.5.2018. године на различитим пункровима наше школе уз приредбе, рецитације, фолклор и спортске активности. Љиљана Миловић, психолог школе, осмишљавала је различите активности у сарадњи са одабраним тимовима. Централна приредба одржана је на Рехабилитацији, а отпочела је химном школе коју је извео хор наше школе на челу са Видом Гусић, наставником музичке културе. На овој свечаности било је доста креативних и лепих активности. Матуранти IV београдске гимназије гостовали су са професорком Иваном Бокић и за наше ђаке и наставнике извели су одломке из представа ,,Отело“ и ,,Ромео и Јулија“. КУД ,,Србија 011″ на челу са Анђелом Станојевић, ученицом Угоститељско-туристичке школе Београд, одиграо је неколико лепих игара. Ученици са Церебрале 2 извели су игроказ ,,Мери Попинс – Димничар“ којим су подстакли све присутне да заједно са њима одиграју уз звуке дивне мелодије и са отвореним кишобранима. Потом су уследиле рецитације и проглашење победника традиционалног Школског наградног темата. Резултати такмичења:

I место – Нина Јовановић VII

II место – Павле Ђукић VII и Дора Вранковић VII

III место – Теодора Гавриловић VI, Немања Аћимовић VI и Немања Мићевић VI

За веома успешно учествовање похваљени су следећи ученици: Ђула Смакај I, Николина Контић II,  Јелена Милошевић VIII, Милица Васов VII,  Анђела Станишић VII, Сташа Суботић VI, Душан Савић  VII,  Тамара Kрстић, VI и Лана Стојковић, VIII. Као изузетне, комисија посебно истиче радове Елене Гаљак VIII и Сандре Томић VIII, који су због специфичног садржаја ван конкуренције.

Потом, спортске активности организовали су наставници физичког Сања Миловановић и Раденко Мосуровић. Гост наше прославе био је бивши директор школе Андрија Јоксимовић.

Ликовна секција приредила је изложбу ликовних радова наших ђака.

На пункту Неурологија и психијатрија одржан је свечани рецитал у сарадњи наставника и васпитача са овог пункта. У Звечанској је прослављен дан школе весело,  уз игру и смех. На свим пунктовима било је паноа, радионица, приредби, рецитала, грицкалица, сокића и смеха.