Матурско вече

Дана 29. 5. 2024. године, ученици ОШ „Др Драган Херцог” и ОШ „Миодраг Матић” прославили су заједно матурско вече. Прослава је организована у свечаној атмосфери ресторана Стадион Елит. Матуранти су прославили завршетак oсновне школе плешући са својим другарима, наставницима и родитељима.

На матурској вечери  атмосфера је била пуна узбуђења и радости. Једној ученици је био рођендан и није ни слутила какво изненађење је чека. Када је већина гостију већ била на подијуму за плес,  зачули су се тихи аплауз и узвици одушевљења. Кроз врата је ушла њена омиљена певачица Сања Вучић. Лице ученице Дуње засијало је од среће и неверице. Сања је са осмехом отпевала неколико омиљених песама и остали ученици су певали са њом, стварајући магичан тренутак, који ће се веома дуго памтити. Ученица Дуња је била пресрећна, јер није само прославила свој рођендан на најбољи могући начин, већ је доживела незабораван тренутак који ће је пратити кроз цео живот.

Овај догађај је реализован уз помоћ спонзора и пријатеља: ресторана Стадион Елит, музичког бенда Синиша и Илијана, посластичарница: Мандарина Cake shop, Лутак , Торта Ивањица и Анчи колачи

Свим матурантима желимо да положе завршни испит, упишу жељене школе и успешно наставе своје школовање.