Светосавске приредбе на пунктовима

У част Светом Сави на болничким пунктовима приређене су приредбе, квизови, беседе и панои.

На Бањици су наставници са ученицима кроз разговор поновили историјске чињенице о Светом Сави. Такође, осврнули су се и на књижевна дела која говоре о велико просветитељу. Сви су били срећни и расположени за дружење и разговор.

На Рехабилитацији је организован Светосавски квиз знања чији су аутори наставници Наташа Војиновић и Александар Вељовић. Овом догађају присуствовали су мр Зоран Алексић, директор школе и чланови психолошко-педагошке службе. Учесници су били подељени у неколико екипа које су се међусобно такмичиле. Атмосфера је била одлична, а сва питања научена! Свечаност је уприличена и дивним рецитацијама о Светом Сави.

На Неурологији је приређена приредба у којој су учествовали ученици старијих и млађих разреда. Публику су чинили ученици средњих школа који су после приредбе са присутнима беседили о Светом Сави. Затим, сви заједно су направили пано посвећен овом светитељу. На паноу су се нашли и радови чланова литерарне секције. Сви су били срећни и весели.

У Земуну су ученици показали креативност и направили дивне цртеже који красе болнички пано. Сви су били вредни и радили су са љубављу.

На Церебрали 2 ученици су цртали, сликали, украшавали пано, певали и причали о Светом Сави. Срећа и радост на лицима ђака била је присутна у сваком тренутку.

Свечаном пријему поводом школске славе у Старом двору присуствовале су Љиљана Миловић, психолог школе и Ивана Ковачевић, наставница српског језика. Запослени у образовним установама на овом скупу су се дружили уз предиван музички програм ученика музичких школа.